THE YOGA RETREAT PÅ GARDEN OF LEMONS I ANDALUSIEN


Vælg imellem 3 datoer i 2019


25. - 31. januar / 25. maj - 31. maj / 4. - 10. november 

Forestil dig et eksklusivt ophold i en smuk og frodig dal i det sydlige

Spanien med dig selv i fokus, daglig yoga morgen og aften samt den

lækreste grønne veganske og vegetariske mad lavet af husets egen kok. Dette yoga retreat har et personligt præg man sjældent oplever, der får dig til at føle dig specielt forkælet. Vores værter i Spanien er de to klassiske musikere Henrik Vilain og Ingo Schauser, der har skabt de smukkeste rammer i deres to bedårende boliger i de små charmerende landsbyer, Melegis og Chite i den fredelige dal, Valle de Lecrín, glædens dal, tæt på Granada i Andalusien.

 

Majbritt underviser dig i Free Flow Yoga både morgen og aften enten foran pejsen i det store smukke rum med flyglet i baggrunden, ved poolen med betagende udsigter ud over landskabet, oppe på tagterrassen med udsigt over bjergene eller nede i orangeriet blandt ældgamle oliventræer, citron- og appelsintræer. Indbydende scenarier, der skaber stilhed til din praksis med yoga og meditation og vækker begejstringen i alle celler.

 

Derudover er der rig mulighed for at slappe af ved poolen og nyde den spektakulære udsigt eller tage på vandreture med Ingo i området.

Garden of lemons er et refugium for dig, der søger oplevelser, ro og

fordybelse i skønne omgivelser. Stedet ligger uendeligt smukt i læ

af bjergkæden Sierra Nevada mellem Granada og Middelhavet

tilbagetrukket fra turismens vante ruter, og her er grønt og frodigt

året rundt. Det er en sanselig oplevelse at være her. Hver måned i

året har sine dufte og sine farver startende med mandeltræernes

blomstring i januar måned.

 

Vi kombinerer yoga med en vegansk og vegetarisk plantebaseret kost, som renser krop og sind på mange forskellige planer i de skønneste rammer, så du kan komme helt ned i gear, få vækket alle dine sanser, så du føler dig

fuldstændig levende, kan ånde frit igen og genetablere kontakt til

livsglæden. Du får mulighed for at spendere tid sammen med tre

hjerte-mennesker som værter, der sørger for dig i 6 dage og skaber

et unikt, acceptfuldt og intimt rum, som du aldrig glemmer. Vi

arbejder med små hold på minimum 4 kursister og maksimum 8, så vi bevarer den trygge atmosfære.

YOGA & UDRENSNING

Yoga er en kerne del af programmet og der er taget højde for begyndere og øvede. Undersøgelser har vist, at yoga er en af ​​de bedste måder til at reducere stress på, sænke blodtrykket og lindre symptomer som søvnløshed, depression og angst. Yoga hjælper også med at forbedre det overordnede velbefindende, giver styrke og fleksibilitet. Yoga stimulerer fysisk dine muskler, sener, bindevæv og indre organer til at afgive affaldstoffer og øvelserne giver kroppen et forfriskende indre brusebad. Lever og nyre bliver masseret indefra og frigør åndedrættet, så du ånder i bund og øger åndedrættets udrensende funktion. Udrensningen gavner stofskiftet og fordøjelsen, og huden kommer til at stråle. Yoga virker derfor stimulerende og befriende på krop og sind. Du vil blive præsenteret for forskellige vejrtrækningsøvelser, visualiseringer og meditationer, for at åbne hjertet og få bedre kontakt til følelsernes sprog. På et dybere plan løsner yoga gamle blokeringer og gør dig i stand til at give slip på det, der ikke længere tjener dig og opleve ny tillid til livet.

 

I kombinationen med plantebaseret kost er du sikker på en dyb udrensende effekt.

Når man ernærer sig med plantebaseret vegansk kost, så stiger kroppens forbrænding og udrensningsprocessen sættes i gang. Det vil sige, at du hjælper kroppen med at skille sig af med ophobede affaldsstoffer og skaber en bedre syre-base balance, forbedrer fordøjelsen, afhjælper evt. sygdom og hjælper kroppens evne til at kunne opretholde en optimal sundhed i dagligdagen.  Derudover får du genskabt kontakten til dig selv igen. Læs om Majbritts unikke yoga stil her. Et yoga retreat er på mange måder et møde med dig selv, hvor du trækker dig væk fra hverdagen for at genoplade, genopdage og genfinde nye aspekter af dig selv. 

Det anbefales at du trapper ned på mælkeprodukter, kaffe og kød optil retreatet for at opleve den maksimale udrensnings effekt, da retreatet lægger op til detox på mange niveauer og du kommer i den grad til at opleve et indre forfriskende brusebad helt ind på celleplan.

DET GRØNNE SUNDE KØKKEN

På Garden of lemons er der fokus på det grønne køkken, hvor de bedste råvarer fra haven og markeder møder magien i safran, spidskommen, kanel, nelliker, kardemomme, muskatnød, granatæbler, citroner, appelsiner og mandler. Du vil opleve et køkken som er taget ud af eventyrerne i tusind og én nat. Det er vores mål at inspirere både nysgerrigheden og ganen i en sansende og duftende uge. Maden er overvejende vegansk krydret med enkelte vegetariske retter. Henrik har arbejdet med mad i mange år ved siden af sin musiker karriere – bl.a i Paris. Så glæd dig til et grønt køkken som er en sand eksplosion af smage og farver funderet i det patchwork, der er den andalusiske historie. Læs Henriks inspirerende madblog, hvor han deler opskrifter fra vores tidligere retreat.

REFUGIET GARDEN OF LEMONS

Check Henrik og Ingos beskrivelse af deres to magiske steder og se alle billederne her. Det er muligt at bo enten i deres æstetiske landsbyhus i byen Chite eller på refugiet Garden of Lemons i byen Melegis. De 2 huse ligger 2 km fra hinanden. Yogaundervisningen og de fleste måltider foregår på Garden of lemons. Hvis du bor i landsbyhuset El limón kører Ingo dig frem og tilbage, når du har lyst. Begge steder er unikke og der er 3 værelser i hvert hus. De har begge pools og bedårende udsigter over bjergene. Du vil føle dig hjemme og i trygge omsorgsfulde hænder. Ved tilmelding kan du ønske, hvor du foretrækker at bo. 

 

UDFLUGTER & MAUNA

Efter nogle dage med yoga, afslapning og grøn mad, skulle du gerne være kommet ned i gear efter at have dyrket dit indre med en masse fordybelse og udrensning. For at fremme processen praktiserer vi en af dagene mauna, hvor du skal være stille og ikke kommunikere med andre i tidsrummet kl. 11 -17. Du lægger al ydre kommunikation og elektronik fra dig for at opleve den indre stilhed, som de fleste længes efter. Det er en berigende oplevelse, hvor du måske lærer noget nyt om dig selv.

 

I løbet af ugen har du også mulighed for at:

 

  • gå med på to vandringer med Ingo i den enestående natur i nærområdet.

 

  • tage med på en udflugt til Middelhavet med yoga på stranden og picnic i vandkanten.

 

  • tage en tur til Granada, som byder på både historie, shopping og tid til at lade sig forkæle i de vidunderlige arabiske bade.

 

Ingo er opvokset i Spanien og taler derfor spansk flydende. Med sin erfaring som koncertpianist og musiklærer har han stor glæde ved at præsentere vandringer og områdets historie og tage gæsterne på inspirerende vandreture i området og på ture til kysten og til Granada.

 

PRIS 

DEN SAMLEDE PAKKEREJSE INKLUDERER:

6 overnatninger på Garden of Lemons eller El limón

Fly tur/retur Danmark - Malaga

Transport tur/ retur Malaga - Valle de Lecrin

Yogakursus (9 klasser)

Fuld pension (vegansk/vegetarisk)

Udflugt til Granada

Udflugt til stranden

Guidede vandreture i området

Kørsel frem og tilbage mellem de 2 huse

The, kaffe, vand og frugt til rådighed

 

EKSLUSIV:

Hammam spa i Granada (60 euro)

Massage af Antonio på Garden of Lemons (40 euro) 

Forsikring

 

TILMELDING

Tilmelding på mail til Majbritt med personlige oplysninger (Fulde navn, adresse, telefon nr.). Mailen er ikke en officiel booking, før tilgængelighed er bekræftet. Herefter modtager du en faktura fra vores tekniske rejsearrangør Globaltours, der er medlem af rejsegarantifonden. Det er dem, der sørger for alt det administrative og bestiller flybilletter. Retreatet købes som en samlet pakkerejse og hele beløbet betales ved booking.

 

REJSEBETINGELSER

Læs om Global Tours' rejsebestemmelserne her.

PROGRAM


 

 

DAG 1

FLYREJSE TIL MALAGA 

MINIBUS TIL VALLE DE LECRIN

ANKOMST EFTER KL. 15

VELKOMST OG INTRO

FREE FLOW YOGA KL. 17 - 18.45

AFTENSMAD KL. 19

DAG 2

FREE FLOW YOGA KL. 8 - 9.30

BRUNCH KL. 10

VANDRETUR KL.11 - 13

FROKOST KL. 14

FREE FLOW YOGA KL. 17 - 18.45

AFTENSMAD KL. 19

DAG 3

FREE FLOW YOGA KL. 8 - 9.30

BRUNCH KL.10

FROKOST KL. 14

GRANADA & HAMMAM KL. 15 - 20

AFTENSMAD KL. 20.30

DAG 4

FREE FLOW YOGA KL. 8 - 9.30

BRUNCH KL. 10

MAUNA (STILHED) KL. 11 - 17

VANDRETUR KL. 11 - 13

FROKOST KL. 14

FREE FLOW YOGA KL. 17 - 18.45

AFTENSMAD KL. 19

DAG 5

FREEFLOW YOGA KL. 8 - 9.30

BRUNCH KL. 10

STRANDTUR KL. 13

PICNIC KL. 14

MEDITATION/ÅNDEDRÆT KL. 16 -17

AFTENSMAD KL. 19 

 

DAG 6

FREEFLOW YOGA KL. 8.30 - 9.30

BRUNCH KL. 10

CHECK UD KL. 12

MINIBUS TIL MALAGA 

AFHÆNGER AF FLYTIDSPUNKT

Berigende oplevelse

"Der er kun godt at sige om denne tur. Stedet er rørende smukt og var med til at bringe alt i balance. Sammen med yogaen, den dejlige mad fra Henrik, flotte gåture med interessante fortællinger fra Ingo, friskplukkede appelsiner og citroner fra haven, virkelig dygtig og inspirerende yogainstruktør på mange områder udover selve yogaen, føler jeg mig beriget på alle områder. Fantastisk tur." 

 

Helle Amdissen

Stor taknemmelighed, glæde og indre ro

"På retreatet oplevede jeg Majbritt meget faglig dygtig og tillidsvækkende. Og yogaen tilpasses individuelt uanset hvilket niveau man befinder sig på. Refugiet og omgivelserne samt Henriks og Ingos skønne mad og væremåde fylder mig stadig med stor taknemmelighed, glæde og indre ro."

 

Gine Savannah Toft

Afslapning, dejlig yoga, forkælelse og opladning

"Jeg kom fra en travl hverdag og havde brug for at komme ned i gear. Jardín de limones er et smukt sted placeret mellem små landsbyer. De dejlige rammer for ugen blev “udfyldt” af Majbritt med enestående yoga, Ingo med skønne udflugter og historier samt Henrik med velsmagende veganske retter. Det var en fantastisk uge, jeg tog opladet, glad og forkælet hjem fra. Jeg vil gerne afsted igen."

 

Dorthe Palle

Indre ro med skøn yoga og smukke omgivelser

"Ankom med håret hæsblæsende tilbage og forlod Spanien igen fyldt med ro og helt nede i gear. I den mellemliggende periode var jeg blevet guidet igennem den skønneste yoga med Majbritt, som bragte min krop og sind ned i et gear, hvor jeg igen kunne følge med. Og når man så samtidig befinder sig på det skønneste sted, hvor Ingo og Henrik gør hvad de kan for at give dig den bedste oplevelse med fantastisk mad, service og viden om historie og landet, ja så bliver det ikke meget bedre. Hvis du vil gøre noget godt for dig selv, er det denne tur, du skal vælge."

 

Christina Theilgaard

YOGA PASSION

Majbritt Cristel Kiss har faciliteret yoga retreats og workshops i 10 år i ind -og udland som en dedikeret yogalærer med en unik stil inspireret af mange forskellige retninger indenfor yogaen.

Hendes store passion er at lede transformationsprocesser gennem yoga, mindfulness og psykologisk arbejde.

NYHEDER

EMOTIONAL YOGA WORKSHOP

Ny dato i marts 2019

 

GARDEN OF LEMONS I SPANIEN

3 datoer i 2019

 

 

Copyright @ All rights Reserved Yoga Retreat Inspire by Majbritt Cristel Kiss