ÆTERISKE OLIER FRA DOTERRA – NATURENS KÆRLIGHED PÅ FLASKER


DoTERRA betyder 'Jordens gave' på latin. Det føles lidt ligesom at have adgang til hele naturens skattekammer i mit hjem og har vækket min indre urte/medicin kvinde frem. Jeg tror på den naturlige helbredelse og i mange år har jeg været på udkig efter helse produkter til at støtte op omkring en sund livsstil.

Da jeg blev introduceret til æteriske olier fra Doterra var jeg ikke i tvivl. De har hjulpet mig gennem mange barrierer følelsesmæssigt og fysisk og jeg har set dem arbejde deres magi i mennesker omkring mig så mange gange. Jeg elsker at kombinere dem med en yogapraksis, og når jeg underviser, vil du altid blive støttet, opløftet eller stimuleret af deres dejlige sanselige duft. Olierne kan bruges på forskellige måder. De kan indvortes, dryppes i en diffuser eller smøres direkte på huden med en almindelig olie. De har fantastiske fordele og kvaliteter og kan bruges til en række sundhedsrelaterede problemstillinger.


Jeg kalder dem for naturens kærlighed på flasker, for det er netop, hvad de er. Mine børn elsker dem også og vi bruger kun æteriske olier og homøopati i vores hjem. Hvis du er interesseret i at anvende dem i din hverdag og lære meget mere om, hvordan de kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte mig eller gå direkte til min DoTERRA salgsside for at begynde din helbredsrejse. Du kan købe produkter direkte fra den online shop eller spare penge ved at signe op og få dem til indkøbspris med 25 % rabat.

1. Klik på på ovenstående knap og herefter "JOIN AND SAVE".


2. Vælg Europa og Danmark.


3.Vælg " Wholesale Customer" for at få en kundekonto eller "Wellness Advocate" for forhandlerkonto.


4. Udfyld dine kontaktinformationer ind. Vælg tidszone (GMT+1).
Skriv mit Enroller ID: 7159716.


5. Vælg en af "startpakkerne" (EU-plug). Eller vælg at samle din egen pakke

- det gør du ved at vælge "Enrollment Pack" for 25 € som er inkl. oliebog og kundekonto og de olier du ønsker.


6. Tjek ud og betal. Velkommen.


Nu er du oprettet som kunde og er klar til at shoppe med 25% rabat på varerne. Jeg sender dig en infomail. Rigtig god fornøjelse. 

YOGA PASSION

Majbritt Cristel Sehested har faciliteret yoga retreats og workshops i 10 år i ind -og udland som en dedikeret yogalærer med en unik stil inspireret af mange forskellige retninger indenfor yogaen.

Hendes store passion er at lede transformationsprocesser gennem yoga, mindfulness og psykologisk arbejde.

NYHEDER

THE GLOWING WOMAN

1 dags detox workshop i København med yoga og æteriske olier

 

ÆTERISKE OLIER FRA DOTERRA

Oplev naturens kærlighed på flasker

 

GANODERMA KAFFE

Kan nu endelig bestilles i webshoppen

- stor efterspørgsel


 


Copyright @ All rights Reserved Yoga Retreat Inspire by Majbritt Cristel Sehested - HU 67434271