OM MAJBRITT

 

Min store passion er at facilitere yoga retreats og workshops rundt omkring i verden. At skabe et pusterum væk fra hverdagens krav og forventninger, hvor vi kan opleve stilheden, magien og genopdage nye aspekter af os selv.

 

Jeg er oprindeligt fra København, men har boet i udlandet over 12 år med mine 2 børn (Gabriel 11 år & Gaia 9 år) Lige nu befinder jeg mig mest i Danmark og Spanien.

 

Jeg er uddannet Healing Your Heart Coach fra The Ford Institute i Californien og jeg har også deltaget i utallige spirituelle kurser, workshops og seminarer i Danmark, Europa og Indien. Jeg er uddannet Yogalærer fra BinduSar Yoga School of India.

Jeg har faciliteret yoga retreats i udlandet og workshops i Danmark i over 10 år og haft mit ejet yoga studio i Budapest. Det er min intention at skabe et rum, hvor der kan opstå mulighed for at nærme sig stilheden indeni. Når jeg ser den udvikling eller rettere selvafvikling, der finder sted, når mennesker får mulighed for at trække sig tilbage for en stund, så er mit mål nået. Jeg er ambassadør og fortaler for at retræte er eksistentielt og i en særlig grad værdifuldt. En pause hvor man lader op og genskaber kontakten til sig selv. Det er ligeledes vigtigt for at kunne være noget for dem, man holder af derhjemme.

 

YOGAEN ER MIT ANKER

 

Min dybe interesse er forholdet mellem krop, sind og ånd, hvilket har ført mig i mange retninger lige fra psykologi, neuroscience til filosofi og spiritualitet. Jeg er blandt andet inspireret af Debbie Ford, Gangaji, Jordan Peterson, Esther Perel, Robert Masters, Sarah Powers, Kelly McGonigal, Irene Lyon, Peter Levine, Echart Tolle, Bija Bennet og Britt Søndergaard. 

"For mig er yoga en flydende dans med følelser og sanselige fornemmelser, hvor jeg tillader mig selv at åbne op til den fulde oplevelse også selvom det ikke altid er lige kønt eller behageligt."

                   

                                       Majbritt Cristel Sehested

Yoga er en livsstil, som for mig handler om at åbne op og tillade alt det, livet byder på uden nødvendigvis at blive identificeret med det eller undslippe det ubehagelige. Yoga er for mig en indre kontakt til et stabilt sted, der ikke afhænger af omstændighederne. Det er en daglig udfordrende praksis, som alle kan lære med en vis mængde viljestyrke og selvdiciplin samt mod til at give slip og stå i et spændingsfelt. For mig er det ikke et quick fix, men et åbent og råt møde med livet, hvor jeg gør mig selv tilgængelig og modtagelig hvert minut og siger JA, uanset om stemningen og billedet er perfekt eller upoleret. Det handler om at omfavne følelser uden at forsøge at reparere dem. Jeg tror på, at healingen finder sted, når vi stå ansigt til ansigt med det, der gør ondt. Det kræver tillid og sårbarhed at stå midt i stormen og lade det flyde igennem vores system.

 

Yoga, skyggearbejde og mindfulness giver mig værktøjerne til at håndtere kaoset indeni og i verden udenfor. Efter at have været igennem en personlig krise, opstod et dybt ønske om at videregive alle mine erfaringer og guide andre til at helbrede og finde deres højeste potentiale frem. "Healing by feeling" er min mantra, fordi jeg ved, at det vi har modstand på at mærke, bliver ved med at nage os og æder os op indefra, hvis vi forsøger at flygte fra det. Jeg tror nemlig på, ​​at en del af helbredelsen ligger i at møde den eksistentielle smerte som vi går rundt med. Det er måske i sidste ende den, der forbinder os allesammen.

 

Min mission er at få dig til at omfavne dine dybeste sår og stå stærkt i dig selv og eje din personlige historie på en ny måde. At være stolt af den, så du kan inspirere andre. Yogaen renser ud på mange forskellige planer og er et powerfuldt værktøj i mødet med dig selv.

FREE FLOW YOGA

 

Min yoga stil har jeg valgt at kalde Free Flow Yoga. Mine klasser er nemlig sammensat af flere forskellige yoga stilarter og afhænger af naturens cyklus samt de astrologiske aspekter. Jeg er meget inspireret af Emotional Yoga, Hatha Yoga, Vinyasa Yoga, og du vil også finde elementer fra Yin Yoga, Restorativ Yoga og enkelte Kundalini øvelser. Jeg underviser en del i bløde vinaysa flow, hvilket betyder, at bevægelserne er synkroniseret med åndedrættet som udføres på en mild og opmærksom måde.

"Jeg har altid været i stand til at se det fulde potentiale i mennesker. Yogaen skræller alle vores negative forestillinger om os selv af. Tilbage står vi med muligheden for at se os selv i et nyt lys." 

 

                                         Majbritt Cristel Sehested

Gennem yogaen kommer vi ofte i kontakt med dybere lag i os selv. Via yoga asanas (stillinger) frigiver vi blokeringer i nadierne (de 72.000 energikanaler), der forhindrer vores prana i at flyde frit og let. Yoga lærer os at komme hjem i os selv og finde fred. Eller rettere at genopdage den fred, der altid er der. Følelser er bølger, der kommer og går. På latinsk betyder følelse bevægelse. Det er energi i bevægelse, og følelsesmæssig energi er kreativ energi. Vi mennesker har tit tendens til at holde fast på disse foranderlige følelser, hvilket pludselig bliver en permanent kronisk tilstand, vi ikke kan slippe af med. Yoga lærer os at møde følelserne direkte uden tilknytning.

 

Yoga er en strategi til at transformere og helbrede følelser, krop, sind og ånd. Det er den egentlige grund til at praktisere yoga. At vække begejstringen i alle dele.

Dit fokus vil være anderledes, når din bevidsthed ændrer og udvider sig. Ved at løfte din energi, ændrer du frekvens, hvilket skaber forbindelse til områder i din hjerne, der har været lukket ned eller fungeret ringe. Yoga styrker hele dit nervesystem og aktiverer biologiske og psykologiske healingsprocesser. Se det som et indre forfriskende brusebad, der stimulerer alle dine celler, hvilket får dig til at ændre karakter og ikke desto mindre træde i karakter. Du vil føle dig stærkere både fysisk og mentalt, men samtidig være meget mere afslappet og hengiven. Vigtigst af alt, får du mulighed for at mærke dig selv. Mine klasser kræver en vis grad af villighed til at være ærlig og tage et kig på din egen modstand og forsvarsmekanismer.

 

Træd ind i yogaen magiske verden ​​og oplev en dyb indre transformation.

 

En indre og ydre rejse, der inviterer dig til at ændre dit perspektiv.