NY WEBSHOP PÅ VEJ...

GANODERMA KAFFE

~ Din daglige nydelse med en sund & aromatisk kop kaffe


 Nyt lækkert produkt kommer snart

Ganoderma Lucidum er en orientalsk helsesvamp, der kaldes urternes konge. På dansk hedder den Skinnende Lakporesvamp, men er også kendt som Reishi og Mannentake på japansk eller Lingzhi, der på kinesisk betyder udødelighedssvampen.


Ganoderma Lucidum har været anerkendt og benyttet for sine helsefremmende og sygdomsbekæmpende effekter i den traditionelle kinesiske medicin i over 2000 år. I denne forbindelse er specielt indholdet af forskellige bioaktive molekyler interessant. De mest aktive er polysakkarider (lange kulhydratkæder), der har vist sig at have antiinflammatorisk, blodsukkersænkende og immunstimulerende effekt, samt triterpener, der ligeledes har antiinflammatorisk effekt. Mange vender også tilbage og fortæller om vægttab og forbedret søvn, samt flere andre vidunderlige resultater, der har forbedret helbredet.


MULIGE FORDELE:


  • Kan booste immunforsvaret

  • Kan forbedre blodcirkulationen og cellekvaliteten

  • Kan have en basisk effekt og kan neutralisere syre akkumuleret i kroppen

  • Kan virke blodrensende 

  • Folk med forhøjet blodtryk kan drikke den

  • Den siges at have en positiv effekt på det kardiovaskulære system

  • Kan sænke højt kolesterol og blodsukker


På mig virker den antiinflammatorisk, har forbedret min søvnkvalitet og jeg tabte 5 kg på 1,5 mdr, da jeg i sin tid begyndte at drikke den.


I dette lækre produkt er den mixet med høj kvalitet af arabisk instant kaffe, certificeret af ECOCERT. Kaffen har en dejlig rund, mild og aromatisk smag. Produktet smager virkelig kun af kaffe (eller bedre) og bærer ikke præg af, at der er tilsat svampeekstrakt.


Til dig, der elsker kaffe, men altid føler dig lidt skyldig og overstimuleret, når du drikker for meget koffein. De fleste kaffe typer er fyldt med syre og har en pH værdi på 5.5. Ganoderma kaffen har derimod en neutral pH på 7.3 - 7.5, hvilket gør, at du kan drikke mange flere kopper kaffe om dagen og stadigvæk mærke velvære, da ganoderma svampen opretter kroppens balance på flere forskellige planer. Der er desuden meget mindre koffein i, så den er et sundt alternativ til almindelig syredannende kaffe.

På mine retreats og workshops anbefaler jeg den altid. Mange har gennem årene opfordret mig til at lave en lille webshop, derfor har du nu endelig muligheden for at købe den og opleve, hvad den kan gøre for dig. Jeg har endelig besluttet mig for at dele mit sunde alternativ til almindelig syredannende kaffe, grundet stor efterspørgsel, da jeg har mærket og oplevet, hvad den kan berige krop og sind med!


Jeg drikker den selv flere gange dagligt med en teske raps honning og vanilje rismælk. Mmmums! Jeg bruger 1 teske pr. kop, men eksperimentér dig frem, så du får den smag, du elsker.


Glæd dig til at nyde din sundhedsfremmende kaffe uden dårlig samvittighed, giv kroppen et dagligt boost og oplev alle de positive egenskaber og fordele ved at skabe et nyt kafferitual med dette naturprodukt, der har hjulpet folk i mere end 2000 år med diverse skavanker.

Se denne interessante video, hvor Dr. Bob Rakowski beskriver research bag og alle fordelene ved Ganoderma:

YOGA PASSION

Majbritt Cristel Sehested har faciliteret yoga retreats og workshops i 10 år i ind -og udland som en dedikeret yogalærer med en unik stil inspireret af mange forskellige retninger indenfor yogaen.

Hendes store passion er at lede transformationsprocesser gennem yoga, mindfulness og psykologisk arbejde.

NYHEDER

THE GLOWING WOMAN

2 dages detox workshop i København med yoga og æteriske olier

 

ÆTERISKE OLIER FRA DOTERRA

Oplev naturens kærlighed på flasker

 

GANODERMA KAFFE

Nyt produkt kan snart bestilles i webshoppen

KONTAKT

Telefon:

0045 50402827

Instagram: yoga_retreat_inspire


Copyright @ All rights Reserved Yoga Retreat Inspire by Majbritt Cristel Sehested