VELKOMMEN TIL WEBSHOPPEN

Du kan sagtens betale med et almindeligt betalingskort via Paypal. Tilføj produkterne til kurven og du guides videre til næste trin. Hvis du ikke har en Paypal konto, trykker du bare på betalingsmuligheden med Paypal alligevel og fuldfører bestillingen. Herefter kan du tilvælge almindelig kreditkort betaling eller at logge ind på din Paypal konto.

DET NYE PRODUKT I WEBSHOPPEN ER GANODERMA KAFFE

- din daglige nydelse med en sundhedsfremmende og aromatisk kop kaffe


"Jeg elsker virkelig kaffe,

men det gør min krop bestemt ikke. Jeg bliver overstimuleret af for meget koffein og min krop er på konstant detox arbejde. Der er dog noget særligt over mit daglige kafferitual, som jeg ikke vil give slip på. Da jeg blev introduceret til ganoderma kaffe var jeg derfor meget begejstret."


- Majbritt C. Sehested


Ganoderma Lucidum er en orientalsk helsesvamp. På dansk hedder den Skinnende Lakporesvamp, men er også kendt som Reishi og Mannentake på japansk eller Lingzhi, der på kinesisk betyder udødelighedssvampen.

Ganoderma Lucidum har været anerkendt og benyttet for sine helsefremmende og sygdomsbekæmpende effekter i den traditionelle kinesiske medicin i over 2000 år. I denne forbindelse er specielt indholdet af forskellige bioaktive molekyler interessant. De mest aktive er polysakkarider (lange kulhydratkæder), der har vist sig at have antiinflammatorisk, blodsukkersænkende og immunstimulerende effekt, samt triterpener, der ligeledes har antiinflammatorisk effekt. Mange vender også tilbage og fortæller om vægttab og forbedret søvn, samt flere andre vidunderlige resultater, der har forbedret helbredet. Se videoen nedenunder og lær meget mere om alle de positive fordele ved at drikke kaffen dagligt.


Ganoderma Lucidum bliver kaldt urterne over alle urter og i dette lækre produkt er den mixet med instant kaffe, der har en dejlig rund og mild smag. Produktet smager virkelig kun af kaffe og bærer ikke præg af, at der er tilsat svampeekstrakt.


Til dig der elsker kaffe, men altid føler dig lidt skyldig og overstimuleret når du drikker for meget koffein. De fleste kaffe typer er fyldt med syre og har en pH værdi på 5.5, hvorimod Ganoderma kaffen har en neutral pH på 7.3 - 7.5, hvilket gør, at du kan drikke mange flere kopper kaffe om dagen og stadigvæk mærke velvære, da ganoderma svampen opretter kroppens balance på flere forskellige planer.

På mine retreats og workshops anbefaler jeg den altid. Mange har gennem årene opfordret mig til at lave en lille webshop, derfor har du nu endelig muligheden for at købe den og opleve, hvad den kan gøre for dig. Jeg har endelig besluttet mig for at dele mit sunde alternativ til almindelig syredannende kaffe, grundet stor efterspørgsel, da jeg har mærket og oplevet, hvad den kan berige krop og sind med!


Jeg drikker den selv flere gange dagligt med en teske raps honning og vanilje rismælk. Mmmums! Jeg bruger 1 teske pr. kop, men eksperimentér dig frem, så du får den smag, du elsker.


Glæd dig til at nyde din sundhedsfremmende kaffe uden dårlig samvittighed, giv kroppen et dagligt boost og oplev alle de positive egenskaber og fordele ved at skabe et nyt kafferitual med dette naturprodukt, der har hjulpet folk i mere end 2000 år med diverse skavanker.

Se denne interessante video, hvor Dr. Bob Rakowski beskriver alle fordelene ved Ganoderma:

YOGA PASSION

Majbritt Cristel Sehested har faciliteret yoga retreats og workshops i 10 år i ind -og udland som en dedikeret yogalærer med en unik stil inspireret af mange forskellige retninger indenfor yogaen.

Hendes store passion er at lede transformationsprocesser gennem yoga, mindfulness og psykologisk arbejde.

NYHEDER

THE GLOWING WOMAN

1 dags detox workshop i København med yoga og æteriske olier

 

ÆTERISKE OLIER FRA DOTERRA

Oplev naturens kærlighed på flasker

 

GANODERMA KAFFE

Kan nu endelig bestilles i webshoppen

- stor efterspørgsel


 


Copyright @ All rights Reserved Yoga Retreat Inspire by Majbritt Cristel Sehested - HU 67434271