The Glowing woman var en intens og berigende oplevelse. Først yogaen med Majbritt, der satte gang i kroppens energiflow og udrensende processer. Bagefter de æteriske olier fra doTERRA, som Pernille guidede os igennem. En meget spændende og speciel oplevelse at mærke oliernes forskellige egenskaber. Jeg fornemmede tydeligt kroppen udrense det næste døgn."

             

                   - Marianne Wamberg     

Join sundhedscoach Pernille Dahl Schytte & yogalærer Majbritt Cristel Sehested til et unikt event

over 2 dage hos Lille Yoga Hus i København, hvor udrensning er i fokus med yoga og rene æteriske olier fra doTERRA. Vi arbejder med at frigive blokeringer, så du kan træde ind i din egen power følelsesmæssigt, fysisk og mentalt. Kombinationen med æteriske olier og yoga støtter op omkring nervesystemet og igangsætter kroppens selvhelbredende intelligens.


DU FÅR MULIGHED FOR AT:


  • Detoxe helt ned på celleplan og give slip på stagnerede følelser.


  • Ændre elementernes tilstand i kroppen med både yoga og æteriske olier.


  • Lære om hvordan du kan bruge yogaen og æteriske olier til at ændre følelsesmæssige tilstande samt mentale og fysiske blokeringer.


  • Berolige dit nervesystem og finde ind til roen ved at komme fuldt tilstede i kroppen og føle dig mere grounded.
  • Booste din krop med nye positive informationer og du får alle vores bedst tips til, hvordan du kan integrere yogaen og olierne i din dagligdag.

Vi starter workshoppen med at dyrke 2 timers skøn yoga for at gøre kroppen klar og mere modtagelig til arbejdet med de æteriske olier.


Gennem yogaen kommer vi ofte i kontakt med dybere lag i os selv. Via yoga asanas (stillinger) frigiver vi blokeringer i nadierne (de 72.000 energikanaler), der forhindrer vores prana i at flyde frit og let. Yoga lærer os at komme hjem i os selv og finde fred. Eller rettere at genopdage den fred, der altid er der. Følelser er bølger, der kommer og går. På latinsk betyder følelse bevægelse. Det er energi i bevægelse, og følelsesmæssig energi er kreativ energi. Vi mennesker har tit tendens til at holde fast på disse foranderlige følelser, hvilket pludselig bliver en permanent kronisk tilstand, vi ikke kan slippe af med. Yoga lærer os at møde følelserne direkte uden tilknytning.

 

Yoga er en strategi til at transformere og helbrede følelser, krop, sind og ånd. Det er den egentlige grund til at praktisere yoga. At vække begejstringen i alle dele.

Dit fokus vil være anderledes, når din bevidsthed ændrer og udvider sig. Ved at løfte din energi, ændrer du frekvens, hvilket skaber forbindelse til områder i din hjerne, der har været lukket ned eller fungeret ringe. Yoga styrker hele dit nervesystem og aktiverer biologiske og psykologiske healingsprocesser. Se det som et indre forfriskende brusebad, der stimulerer alle dine celler, hvilket får dig til at ændre karakter og ikke desto mindre træde i karakter. Du vil føle dig stærkere både fysisk og mentalt, men samtidig være meget mere afslappet og hengiven. Vigtigst af alt, får du mulighed for at mærke dig selv.


Efter en afslappende yoganidra (dybdeafspænding) er der 45 min pause og herefter introduceres forskellige olier, der specifikt går ind og arbejder på at forløse, udrense og give slip.


doTERRA's 100% organiske og bæredygtige olier kaldes også kærlighedsolier og er den reneste kvalitet af olier, der findes i verden. Vi arbejder med olierne i dine meridianbaner på flere dybe niveauer, så du kan forløse og slippe energier i din bevidsthed og underbevidsthed. Æteriske olier er små powerstationer, som trænger dybt ind i dine celler og skaber balance i din bevidsthed, krop og sjæl.

Der findes et hav af forskellige olier, der alle har en særlig virkning på os mennesker.
Olierne hæver beviseligt din vibration og når du træder op i en højere frekvens, bliver du en stærkere og mere powerfuld version af dig selv for hvert skridt, du tager.
Derfor vil du på workshoppen også få hjælp til at håndtere denne overgangsfase, "dit personlige level up", så du oplever en så stor positiv forandring som overhovedet muligt.


Vi er helt med på, at det ikke er altid, at vi er klar til at give slip, på workshoppen lægger vi også vægt på accept af "negative" følelser, der skal rummes og gives plads til at være med. Dette kan yogaen og de æteriske olier støtte op omkring.

Majbritt Cristel Sehested har flere års erfaring med at facilitere yoga retreats og workshops og i hendes undervisning kombinerer hun Free Flow Yoga, Emotional Yoga og Yin Yoga krydret med en masse Mudras (håndtegn), der ændrer elementernes tilstand i kroppen.

Hun lægger særlig vægt på nervesystemet, så du føler dig mere robust og samlet, når du tager derfra.

Hun er uddannet Healing Your Heart Coach fra The Ford Institute i Californien og har en yogalærer uddannelse fra BinduSar Yoga School of India.
Pernille Dahl Schytte er en passioneret ildsjæl, som er hjertet bag A Passion for Oils & Natural Living. Hun ønsker at dele værdi om jordens naturlige ressourcer/gaver og sætte bevidsthed på, hvordan vi kan forbedrer vores livskvalitet, få et sundere helbred, mere energi og ressourcer ved både at arbejde med vores bevidsthed/Mindset sammen med æteriske olier. Hun er Sundheds- & Succes Coach/Mentor og arbejder med æteriske olier sammen med positiv psykologi, nyeste hjerne og hjerte videnskab. Hun har en stor passion for organisk og økologisk vækst og hvordan vi kan forbedre vores livskvalitet ved brug af disse naturlige energikilder og gaver fra jorden.

PROGRAMMET:


Del 1: Intro og Free Flow Yoga krydret med en masse mudras (håndtegn) og enkelte åndedrætsteknikker. Øvelserne er blide vinaysa flow, hvor bevægelserne er synkroniseret med åndedrættet. Klassen afsluttes med en dyb yoganidra (dybdeafspænding) for at regulere nervesystemet samt skabe mere balance mellem højre og venstre hjernehalvdel. 


45 min pause. Vi byder på varm the og øko snacks. Medbring selv frokost.


Del 2: Udrensende olieprotokol med æteriske olier af kompetente Pernille Dahl Schytte. Hun er psykoterapeut og ekspert i brugen af æteriske olier fra doTERRA. Hun er med igennem hele workshoppen og hjælper os med at bruge olierne til at understøtte udrensningsprocessen og skabe en optimal sundhedstilstand i krop og sind. Hun fortæller om alle de gavnlige virkninger og om hvordan vi kan bruge de æteriske olier i hverdagen for at få mere balance. Der er udvalgt specifikke olier, som er særlig effektive til detox af krop og sind.


Vi afslutter med en guidet visualiseringsøvelse.

PRAKTISK INFO:


DATO: 24. - 25. oktober 2020


STED: Lille Yoga Hus, Nyrnberggade 21, 1, sal, 2300 Kbh S


TID: Lørdag kl. 14.00 - 19.00 & søndag kl. 11 - 16.


PRIS: 1495 kr - tilmeld dig ved at sende en mail til majkiss10@gmail.com


NIVEAU: Alle kan være med uanset erfaring. Er du nybegynder er dette en rigtig god intro til yogaens verden. Er du øvet kan du tage din praksis til et dybere niveau.


INFO: Dørene åbnes 15 min før. Der er yogaudstyr som kan afbenyttes. Mød op i behageligt tøj til at dyrke yoga i. Helst ingen sorte farver:) Husk ikke at planlægge for mange andre aftaler i weekenden, da kroppen har brug for ro til at integrere alle processerne."Jeg kan varmt anbefale kurset, der starter ud med Majbritts gode yoga og bagefter leder Pernille os i gennem protokoller med essentielle olier. Begge dele fik mig ned i kroppen og jeg var både opladet og dejligt afslappet, da jeg tog hjem."


                                                                            - Dorthe Palle

YOGA PASSION

Majbritt Cristel Sehested har faciliteret yoga retreats og workshops i 10 år i ind -og udland som en dedikeret yogalærer med en unik stil inspireret af mange forskellige retninger indenfor yogaen.

Hendes store passion er at lede transformationsprocesser gennem yoga, mindfulness og psykologisk arbejde.

NYHEDER

THE GLOWING WOMAN

2 dages detox workshop i København med yoga og æteriske olier

 

ÆTERISKE OLIER FRA DOTERRA

Oplev naturens kærlighed på flasker

 

GANODERMA KAFFE

Nyt produkt kan snart bestilles i webshoppen

KONTAKT

Telefon:

0045 50402827

Instagram: yoga_retreat_inspire


Copyright @ All rights Reserved Yoga Retreat Inspire by Majbritt Cristel Sehested