ET UNIKT YOGA & MUSIC EVENT I KØBENHAVN D. 19. OKTOBER KL. 18 - 21.


Bliv ført med på en unik rejse ind i yogaens og musikkens opløftende verden sammen med yogalærer Majbritt Kiss og musikeren Joan Cerqueiro i smukke rammer midt i byen.


En inspirerende aften i København hos NOR: Nordic Health House med ren nydelse og fordybelse, hvor du har mulighed for bare at lade dig selv flyde med og vende opmærksomheden indad. Lyt til stilheden indeni. Lyt til tonerne og vibrationerne, der fylder rummet med en nærmest magisk stemning. Listen deeply!Trænger du til at:


• selvregulere og berolige dit nervesystem med yoga?


• genfinde glæden ved at være til via smuk musik, der rører noget i dig?


• slippe stagneret energi og komme helt tilstede i din krop?


• lytte til din sjæls hvisken og bare nyde at overgive dig til alle kropslige fornemmelserne i nuet? Så tag med os denne specielle aften, hvor du bliver guidet dybere ind i dig selv via yogaen og har mulighed for helt at hengive dig til en helt særlig musikoplevelse med en intim koncert performet af en professionel musiker.

Vi kommer til at skabe ren magi og nostalgi i det skønne lokale hos NOR:, der danner en behagelig og tryg ramme om eventet.

Majbritt Kiss har flere års erfaring med at facilitere yoga retreats og workshops og i hendes undervisning kombinerer hun Free Flow Yoga, Emotional Yoga og Yin Yoga krydret med en masse Mudras (håndtegn), der ændrer elementernes tilstand i kroppen. Hun lægger særlig vægt på nervesystemet, så du føler dig mere robust og samlet, når du tager derfra. Du kommer til at booste din krop helt ned på celleplan. Kombinationen med æteriske olier og yoga, som vi arbejder med støtter op omkring nervesystemet og kroppens selvhelbredende intelligens.


Læs mere om hende her.Joan Cerqueiro er guitarist, sanger og sangskriver, opvokset i Venezuela og har boet i USA og flere forskellige lande i Europa. Han har arbejdet med musik hele sit liv og hans karriere har bragt ham i mange forskellige retninger. Til dette event har han nøje udvalgt nogle af de smukkeste sange fra 60,erne, 70’erne og 80’erne - dengang musik var ren musik. Han spiller covernumre, der bringer skønne minder og følelser frem i dig. Music for listening! 


Få en lille smagsprøve på aftenens indhold og se Joan's tidligere performance og lyt til nogle af hans sange produceret og sunget af ham selv her.

PROGRAMMET:


Kl. 18.00 -19.30: Intro og Yoga. Øvelserne er blide vinaysa flow, hvor bevægelserne er synkroniseret med åndedrættet. Med havets åndedræt (ujjayi pranayama) kommer vi helt til stede og flyder med. Klassen afsluttes med en dyb yoganidra (dybdeafspænding).


Kl. 19.30 - 19.45: 15 minutters pause. NOR's lækre café er åben. Foran salen er der et hyggeligt loungeområde, hvor man kan opholde sig, ligesom der er en terrassedør som giver adgang til en del af tagterrassen.


Kl. 19.45 - 20.45: Intim koncert med Joan Cerqueiro, der tager dig på en musikalsk rejse gennem tiden, når han spiller covernumre fra 60'erne, 70'erne og 80'erne fortolket på hans egen særlige måde med sans for raffinerede detaljer.


Kl. 20.45 - 21.00: Vi slutter af med en kort meditation for lige at tjekke ind med os selv og integrere aftenens indtryk.Glæd dig til et fuldstændig unikt event, hvor vi har valgt at kombinere yoga og musik på en måde, der ikke er set før.

2 stemmer der fylder dig op, tager dig ind i et anderledes univers et par timer og giver dig lige præcis det med hjem, som du har brug for at modtage. Det kommer til at blive en aften, som du mærker sidder i dig og bliver hos dig i lang tid efter.

PRAKTISK INFO:


DATO: 19. oktober 2019


STED: NOR: Nordic Healt HouseHejrevej 30, 3. sal, 2400 København NV

Eventet foregår i lokalet på 4. etage. 


TID: Kl. 18.00 - 21.00 


PRIS: 595 kr


TILMELDING: send en mail til majkiss10@gmail.com og modtag en faktura med konto oplysninger eller mobilepay direkte til 50 26 12 94. Skriv “YOGA & MUSIC”


NIVEAU: Alle kan være med uanset erfaring. Er du nybegynder er dette en rigtig god intro til yogaens verden. Er du øvet kan du tage din praksis til et dybere niveau.


AFLYSNING: 2 ugers fortrydelsesret fra købsdato, derefter refunderes beløbet ikke. Aflyser vi refunderes hele beløbet. Eventet gennemføres ved min.15 deltagere og der er max 32 pladser tilgængelige.


Dørene åbnes kl. 17.45 og lokalet er udstyret med komplet yogaudstyr. Mød op i behageligt tøj til at dyrke yoga i. Helst ingen sorte farver:)


YOGA PASSION

Majbritt Cristel Kiss har faciliteret yoga retreats og workshops i 10 år i ind -og udland som en dedikeret yogalærer med en unik stil inspireret af mange forskellige retninger indenfor yogaen.

Hendes store passion er at lede transformationsprocesser gennem yoga, mindfulness og psykologisk arbejde.

NYHEDER

YOGA & MUSIC EVENT

Et helt særligt event i København lanceres til oktober

 

ÆTERISKE OLIER FRA DOTERRA

Oplev naturens kærlighed på flasker

 


 


Copyright @ All rights Reserved Yoga Retreat Inspire by Majbritt Cristel Kiss