Yoga Glow - 14 dages detox proces

Shine 

brighter

Nu har du muligheden for at starte nye sunde vaner med enkle værktøjer og støtte.

Yoga Glow er en 14 dages proces, du kan praktisere hjemmefra med mig som din guide.

Jeg har designet et meget simpelt detox program, der fungerer og du vil kunne mærke effekten med det samme. Ingredienserne i denne pakke er mine bedste hverdags tips og viden til at udrense krop og sind hurtigt og let, men samtidig meget effektivt.

Du vil ligeledes mærke at dit energiniveau og humør løfter sig.

Alt det kræver er en beslutsomhed og en stærk intention om at ville gøre noget godt for dig selv.


Denne enkle og effektive detox pakke inkluderer:


  • Opstarts Coaching call (60 min.)
  • 3 Yoga flows designet til dit personlige behov
  • 3 Æteriske olier (lavendel, citron og pebermynte)
  • 1 sund pakke Ganoderma kaffe (syreneutraliserende, styrkende urte kaffe)
  • 1 Guidet hjerte meditation med højfrekvens musik og fjernhealing
  • 1 Opfølgnings call (60 min.)

Vi starter programmet med et coaching opkald via telefon eller skype. Under samtalen afklarer vi i fælleskab, hvor du er pt. og hvad du har brug for fysisk og følelsesmæssigt lige nu. Vi taler om om hvilke udfordringer, du står overfor i dit liv, så jeg kan finde de rigtige yogaøvelser, der passer præcis til dig og dit personlige behov. Det er helt op til dig, hvis du bare vil fortælle mig om kropslige problemstillinger eller hvis du vil gå lidt dybere. Det hænger jo som regel sammen. Dette vil give mig en klar idé om, hvilke yoga flows, der passer bedst til dig i forhold til din individuelle tilstand og type. Så sender jeg dig 3 powerfulde, men alligevel enkle yoga videoer direkte til din indbakke. Disse 3 flows skal du praktisere 21 omgange hver dag i de næste 14 dage for at connecte med dig selv og tjekke ind. Du vil opleve, at der ikke skal mere til for at løfte din energi. Øvelserne laves mindfuldt i dit eget tempo. Du vil kunne fornemme, at din krop og nervesystem begynder at respondere og finder sin naturlige balance og styrke. Yogaen vil aktivere kroppens selvhelbredende intelligens og gøre kroppen modtagelig overfor plantemedicinen som også rådgives og anvendes udfra dine individuelle behov.


Du vil modtage 1 sund pakke Ganoderma kaffe samt 3 æteriske olier via post. Jeg vejlder dig i, hvordan du skal bruge produkterne på en meget simpel måde, der passer til din unikke tilstand. Produkterne er nøje udvalgt til dette forløb, da det er højeste kvalitet af plantemedicin. Ganoderma er en svamp, der bliver kaldt urternes konge. Du bedes droppe din almindelig syredannende kaffe og drikke denne her istedet, da den kan heale kroppen indefra. Læs om alle de gavnlige virkninger her. Der er virkelig mange og urten har været brugt i den kinesiske medicin i over 2000 år.

De æteriske olier kan også have en udrensende, beroligende samt opløftende effekt på krop og sind. Jeg har nøje udvalgt denne pakke med 5 ml lavendel, lemon og peppermynte til det formål. Jeg giver også her personlig rådgivning i forhold til, hvordan du skal anvende olierne.


Derudover får du en hjerte-åbnings meditation tilsendt som lydfil indtalt af Pernille Dahl Schytte. Den er specielt designet med indlagt fjernhealing og højt vibrerende musik, der går ind og aktiverer enhver celle i din krop og åbner ligeledes dit hjerte, der hjælper med at få ilt og blod rundt til alle dine organer. Du kan lytte til den, så tit du har behov. 


Vi afslutter detox processen med en opfølgende samtale og der er desuden mulighed for at stille spørgsmål via mail undervejs i forløbet.Efter 14 dages YOGA GLOW PROCES vil du opleve at have mere fred, mere energi og føle dig lettere. Det er få simple og enkle rutiner, der nemt kan implementeres i din hverdag, men resultaterne er mindblowing. Du er velkommen til at fortsætte med de nye rutiner efter de 14 dage, hvor det vil føles som det mest naturlige at gøre for dig selv.


Tilbudspris hele april: 1795 kr (normalpris 2495 kr).

Køb YOGA GLOW - pakken i webshoppen, så kontakter jeg dig angående det første coachingopkald og sender pakken direkte til dig. Vi starter det fulde program, når du har modtaget alle produkterne.


It is time to glow

YOGA PASSION

Majbritt Cristel Sehested har faciliteret yoga retreats og workshops i 10 år i ind -og udland som en dedikeret yogalærer med en unik stil inspireret af mange forskellige retninger indenfor yogaen.

Hendes store passion er at lede transformationsprocesser gennem yoga, mindfulness og psykologisk arbejde.

NYHEDER

THE GLOWING WOMAN

2 dages detox workshop i København med yoga og æteriske olier

 

ÆTERISKE OLIER FRA DOTERRA

Oplev naturens kærlighed på flasker

 

GANODERMA KAFFE

Nyt produkt kan snart bestilles i webshoppen

KONTAKT

Telefon:

0045 50402827

Instagram: yoga_retreat_inspire


Copyright @ All rights Reserved Yoga Retreat Inspire by Majbritt Cristel Sehested